Coneco

Expert in regelsystemen

De Coneco Groep is ontwerpt en implementeert regelsystemen voor gebouwen. Deze authoriteit in haar vakgebied heeft een volledige service- en onderhoudsdienst en een eigen paneelbouwafdeling. Webkracht ontwierp en bouwde de nieuwe website.

De Coneco Groep is ontwerpt en implementeert regelsystemen voor gebouwen.

Deze authoriteit in haar vakgebied heeft een volledige service- en onderhoudsdienst en een eigen paneelbouwafdeling.

De vraag van Coneco was om een website te ontwerpen, bouwen en de webhosting ervan te verzorgen. Daarbij wilden ze een vast bedrag betalen voor onderhoud, dus is er een onderhoudscontract afgesloten.

De uitdaging

Uitgangspunt voor het ontwerp, was een metershoog schilderij wat in de entree bij Coneco hing. Het stond symbool voor de manier waarop Coneco met haar klanten omging; open, krachtig, uniek en warm.

Het resultaat

Webkracht was verantwoordelijk voor het unieke ontwerp van de website. Naast het ontwerp verzorgden we ook de bouw in Exolog, een robuust CMS met een hoge gebruiksvriendelijkheid. Belangrijke onderdelen zijn de diensten en natuurlijk het uitgebreide portfolio van de klanten van Coneco.

Meer over Coneco

Coneco Gebouwautomatiseringen is een bedrijf dat zich richt op het automatiseren van gebouwen. Dit kan gaan om allerlei verschillende aspecten van een gebouw, zoals verlichting, verwarming, ventilatie, beveiliging en energiebeheer.

Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën, zoals sensoren, regelaars en software, kan Coneco zorgen voor een efficiënte en comfortabele werking van een gebouw. Hierdoor kunnen gebouweigenaren besparen op hun energiekosten en bijdragen aan een duurzamere wereld.

Coneco biedt ook onderhouds- en servicecontracten aan om de gebouwautomatisering up-to-date te houden. In samenwerking met de klanten, Coneco ontwerpt, installeert en onderhoudt gebouw-geautomatiseerde oplossingen voor diverse sectoren zoals kantoren, hotels, winkelcentra en  zorgcentra.

Resultaten

  • Origineel ontwerp
  • Pixel-perfect nagebouwd
  • Volledig schaalbaar
  • Eenvoudige backend

Diensten

Webdesign SEO (Google optimalisatie) Onderhoudscontract Webhosting

De manier waarop Webkracht ons heeft geholpen past helemaal bij ons bedrijf. In een open manier zijn we de samenwerking ingegaan. Het resultaat is prachtig geworden!

 

- Hendrik-Jan Brandenberg, directeur

Andere projecten

Toonaangevend Rotterdams architectenbureau

UMBA architecten

Incassobureau met een menselijke maat

Sportincas

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png