Welkom Integratie

Advisering en hulp van financieel kwetsbare groepen

Welkom integratie adviseert en helpt  
statushouders en andere financieel
en sociaal kwetsbare gezinnen bij
werk, opleiding, gezondheid en sport

Welkom Integratie ondersteunt kansrijke statushouders in taalontwikkeling, contacten met potentiële werkgevers en begeleiding “on the job”, zodat zij financieel zelfstandig worden.

Oprichter en begeleider René Dinant zorgt er met zijn bedrijf Welkom Integratie voor dat kinderen van statushouders door middel van begeleide sport, veiligheid en vertrouwen in zichzelf en anderen krijgen, zodat zij zich met plezier sociaal en op school kunnen ontwikkelen.

Voor René ontwikkelde Webkracht een passende website, die hij zelf makkelijk kan onderhouden.

Daarom is gekozen voor Exolog als Content Management systeem. Samen met de vormgever van het logo is de website afgestemd op de kleuren van de huisstijl.

Bekijk de website

Meer over Welkom Integratie

Welkom Integratie uit Tilburg is een bedrijf dat zich richt op het bieden van integratie- en inburgeringsondersteuning aan nieuwkomers in Nederland. Het bedrijf richt zich op mensen die recent naar Nederland zijn verhuisd en hen helpt bij het aanpassen aan de Nederlandse cultuur, taal en maatschappij.

Welkom Integratie biedt een breed scala aan diensten, van taalondersteuning en cursussen Nederlands als tweede taal tot hulp bij het vinden van werk en het regelen van vergunningen en documenten. Het bedrijf werkt samen met een team van professionele en ervaren medewerkers, waaronder taal- en cultuur trainers, werkcoaches en juridische experts, die allen gericht zijn op het bieden van de best mogelijke ondersteuning aan nieuwkomers.

Welkom Integratie streeft naar een warm welkom voor nieuwkomers, hun ondersteuning en begeleiding is van groot belang voor een succesvolle integratie in de Nederlandse samenleving. Het bedrijf is vastberaden om een bijdrage te leveren aan een inclusievere en diverser Nederland en heeft als doel een positieve impact te hebben op de levens van nieuwkomers.

Met Welkom Integratie krijgt u de ondersteuning die u nodig heeft om zich thuis te voelen in Nederland en om succesvol te integreren in de Nederlandse samenleving.

Resultaten

  • Aansprekend ontwerp
  • Perfect geprogrammeerd
  • Volledig responsive
  • Inclusief gebruikerscursus

Diensten

Webdesign Responsive website Webhosting Onderhoudscontract

Andere projecten

Professioneel presenteren en opbergen

Dibema

Illustraties en schetsen voor bouwtrajecten

Schetsontwerp

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png