BAS Consultancy

Versterking voor jouw financiële organisatie

Met de flexibele inzet van interim financials ondersteunt BAS Consultancy organisaties om het beste uit hun financiële bedrijfsvoering te halen op het gebied van Finance & Control, Audit, Compliance, ERP en Business Intelligence.

BAS Consultancy heeft sinds haar oprichting een snelle groei doorgemaakt. Al snel hoorde ze bij de betere detacheringsbureau's van Nederland. In de periode van sterke groei heeft Webkracht Bas Consultancy bijgestaan met een aantal stadia van de website, inclusief een extranet en nieuwsbrieven.

Meer over BAS Consultancy

BAS Consultancy is een bedrijf dat zich richt op het bieden van professionele consultancydiensten aan bedrijven en organisaties. Het bedrijf is opgericht in 2000 en sindsdien heeft het een stevige reputatie opgebouwd als een van de meest toonaangevende consultants in de industrie.

De geschiedenis van BAS Consultancy is gekenmerkt door een ononderbroken groei en succes. Vanaf het begin was het bedrijf gericht op het bieden van een hoogwaardige dienstverlening, waarbij de nadruk lag op het leveren van waardevolle oplossingen voor haar klanten. Dit heeft geleid tot een groeiend aantal klanten, van kleine bedrijven tot grote multinationals.

Wat BAS Consultancy uniek maakt in de wereld van de consultancy is de combinatie van diepgaande expertise en een praktische aanpak. Het bedrijf werkt met een team van ervaren consultants met een breed scala aan achtergronden en specialisaties. Door deze combinatie van kennis en ervaring, is het bedrijf in staat om haar klanten een breed scala aan diensten aan te bieden, van strategieontwikkeling tot operationele verbeteringen.

Daarnaast is BAS Consultancy ook bekend om haar grote aandacht voor duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en innovatie.

Het bedrijf gelooft dat deze aspecten van groot belang zijn voor de huidige en toekomstige successen van bedrijven en organisaties.

In de loop der jaren is BAS Consultancy uitgegroeid tot een toonaangevend consultancybedrijf met een stevige reputatie voor kwaliteit, professionaliteit en innovatie. Door de combinatie van diepgaande expertise en een praktische aanpak, is het bedrijf in staat om een ​​waardevolle bijdrage te leveren aan de succesvolle groei van haar klanten.

Resultaten

  • Intensieve samenwerking
  • Gebruiksvirendelijk CMS
  • Sterke groei nieuwsbriefbestand
  • Maatwerkoplossingen

Diensten

Webdesign Responsive website CMS website Extranet SEO cursus SEO (Google optimalisatie) Applicatiebeheer Onderhoudscontract Webhosting

Andere projecten

Slimme vergelijkingssite voor notaristarieven

De Voordeligste Notaris

Marktleider in notariaat uit Rotterdam

010NOTARIS

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png