WOW!Underwear

Topaanbieder van unieke herenmode

Webshop in heren ondergoed met onder andere boxers, slips en strings van Clever, Intymen, Bjorn Borg, CK, Diesel, Levi’s en Puma.


WOW!underwear is een webshop in exclusieve herenmode. Samen met de oprichter van WOW!underwear, Mark Kramers, heeft Webkracht diverse stadia van de webshop ontwikkeld. Door een uniek voorraadsysteem en een backordersysteem wist de webshop altijd het juiste aantal in te kopen en tegelijkertijd veel te blijven verkopen, ook bij een lage of geen voorraad.

De webshop heeft naast een koppeling met betaalprovider IcePay, ook de mogelijkheid om in Bitcoins te betalen.

Daarmee is WOW!underwear een van de eerste webshops die betaling via Bitcons in Nederland aanbiedt.

Ook een actief klantenbestand en nieuwsbriefbestand zorgt voor veel terugkerende klanten en omzet. WOW!underwear kan alles zelf beheren en versturen vanuit een centrale backend in het Exolog CMS systeem, wat zowel geschikt is voor het beheren van de website als het webshop-gedeelte en het versturen van nieuwsbrieven.

Bekijk de website

Meer over WOW!underwear

WOW! Underwear is een webshop gespecialiseerd in het verkopen van exclusieve ondergoed en lingerie. De webshop is opgericht in 2005 met als doel een unieke selectie aan te bieden van de mooiste en meest luxe lingerie en ondergoed voor voornamelijk mannen.

Vanaf het begin was het bedrijf gericht op het bieden van een persoonlijke service en een hoge kwaliteit producten. In de loop der jaren is WOW! Underwear gegroeid tot een van de meest populaire webshops in haar niche, met een groeiend aantal klanten over de hele wereld.

Naast het aanbieden van een breed assortiment van de meest exclusieve lingerie- en ondergoedmerken, biedt WOW! Underwear ook een uitstekende klantenservice. De webshop biedt een persoonlijke aanpak en een grote klanttevredenheid, waardoor het een vertrouwde keuze is voor veel kopers.

Een andere kenmerk van WOW! Underwear is dat zij zich ook sterk maakt voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door de keuze voor duurzame producten en het ondersteunen van goede doelen, wil het bedrijf een positieve impact maken op de wereld.

In de loop der jaren is WOW! Underwear uitgegroeid tot een toonaangevende webshop in de lingerie- en ondergoedwereld, met een groeiend aantal klanten in Nederland, België en Duitsland en een reputatie voor uitstekende kwaliteit, service en duurzaamheid.

Resultaten

  • Origineel ontwerp
  • Volledig schaalbaar
  • Hoge conversie
  • Groot klantenbestand
  • Optimaal voorraadbeheer
  • Centraal beheerd

Diensten

Webdesign Responsive website Webshop Conversieoptimalisatie SEO (Google optimalisatie) Applicatiebeheer Webhosting Onderhoudscontract

Andere projecten

Incassobureau met een menselijke maat

Sportincas

Modewinkel met passie en ambitie

Latenzo

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png