Urbans & Indians

De leukste webshop voor glamping en camping

Urbans and indians verkoopt stylish producten voor picknicks, strandbezoek, roadtrips, camping, kampvuur en ander buitengeluk. Webkracht ontwikkelde voor hen een unieke webshop.

Het laatste uur heeft geslagen voor lelijke koelboxen en blauwe plastic mokken. Het nieuwe buiten zijn, heet glamping (glamourous camping) en is comfortabel, ecofabulous, puur en bovenal stylish. Outdoor meets design. En om te 'glampen' hoef je niet eens ver weg te gaan; het kan ook heel goed in het stadspark, in je achtertuin of op je balkon. En dat is goed nieuws voor stadsnomaden met stijl.

Want in de reguliere winkels zijn nauwelijks artikelen voor park, strand en camping te koop, die niet alleen goed zijn, maar ook mooi. Het assortiment van de webshop van urbans and indians bestaat uit ontwerpen van eigen hand, aangevuld met producten van anderen.

Samen met onze creatieve partners Budelinc zetten we een mooie, complete en goed werkende webshops neer.

De webshop is een complexe maatwerkapplicatie, met een gebruiksvriendelijke achterkant.

Zo is er een API-koppeling met een logistieke provider, waardoor het voorraadbeheer meteen is geautomatiseerd. 

Naast een webshop, heeft Urbans and Indians ook een toffe community, die gebruik maakt van een extranet.

Bekijk de website

Resultaten

  • Complete webshop
  • Flexibel opgezet
  • Veel bezoekers
  • Goede conversie
  • Community en extranet

Diensten

WebshopMaatwerkapplicatieAPI-koppelingExtranetSEO cursusWebhostingOnderhoudscontract

Andere projecten

De marktleider in zonwering en rolluiken

Zonweringstunter.nl

De beste medische hulpmiddelen

Stethoscoopspecialist.nl

Ben je klaar
om er een
succes van
te maken?

 Plan een koffie of Zoom-meeting met Martijn op 06 480 840 58 of via email

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website komt snel op 3500,-. 
Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit.

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Onderhouden en hosten jullie mijn site ook?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Help! Ik zie door de bomen het bos niet meer!

Ben je je aan het verdiepen in de materie rondom je website of webapplicatie en ben je de weg een beetje kwijtgeraakt? Dat begrijpen we helemaal!

Het is ook lastig om alles goed te begrijpen. En zeker rondom hosting, content management, webapplicaties en SEO wordt het vaak vrij technisch.

Maar geen zorgen hoor. We helpen je graag verder en kunnen je complexe zaken gewoon simpel uitleggen. Je kunt vertrouwen op onze kennis. We doen dit al 20 jaar met passie en plezier en zijn nooit uitgeleerd in dit mooie vak!