Geldovereenweer

Crowdfunding-platform voor geldleners en geldgevers

Geldoverenweer.nl is een crowdfundingplatform voor geldleners en geldgevers. Door het presenteren van hun investeringsplan kunnen ondernemers via Geldoverenweer.nl makkelijk aan kapitaal komen.

Hoe kunnen we een crowdfundingplatform opzetten?

Geldoverenweer.nl is een crowdfundingplatform voor geldleners en geldgevers. De oprichters benaderden Webkracht om mee te denken over de grafische en technische realisatie van een crowdfundingwebsite maatwerkapplicatie.

De uitdaging

De grootste uitdaging bij het opzetten van dit crowdfundingplatform was om het technische verhaal wat de oprichters voor ogen hadden functioneel uitgewerkt en passend te maken.

En daarbij hielden we rekening met een aantal belangrijke randvoorwaarden zoals het juridische kader, het totale budget, en de doorlooptijd.

Het resultaat

Na een aantal weken van intensieve samenwerking zijn Webkracht en Geldoverenweer.nl erin geslaagd een modern vormgegeven schaalbare website met alle functies die bij een crowdfunding-website horen op te zetten. De maatwerkapplicatie is aangesloten op Exolog, om zo alle onderdelen eenvoudig vanuit dezelfde backend beheersbaar te maken.

Door het presenteren van hun investeringsplan kunnen ondernemers via Geldoverenweer.nl makkelijk aan kapitaal komen.

Voor particulieren is dit platform een makkelijke, veilige en eerlijke manier van investeren.

Geldoverenweer.nl staat voor geen commissies en dure tussenpersonen en direct contact tussen geldgever en geldnemer.

Resultaten

  • Origineel ontwerp
  • Volledig maatwerk
  • Koppeling met betaalprovider
  • Uitgebreide gebruikersaccounts
  • Aparte backend voor de klant
  • Nieuwsbrieven maken en sturen

Diensten

Responsive website Dedicated server SEO (Google optimalisatie) Extranet Social media ontwerp Conversieoptimalisatie API-koppeling SEO cursus Onderhoudscontract Maatwerkapplicatie

Andere projecten

De marktleider in zonwering en rolluiken

Zonweringstunter.nl

De beste medische hulpmiddelen

Stethoscoopspecialist.nl

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png